Dyplink er et selskap i Hamar
som leverer systemer, teknologi,
design og digitale tjenester.

HVEM ER VI?

Herman
Schjerve

PROSJEKTLEDER

Herman er dataingeniør og er vår skarpeste rådgiver og prosjektleder på digitale tjenester. Han har en uunnværlig evne til å finne de beste og mest kostnadseffektive løsningene for kunden. Herman sørger for at kommunikasjonen er god mellom alle parter i prosjektet og at kundene får rett leveranse til rett tid.

Runar
Brekkhus

Systemarkitekt

Runar er vår spesialist innen systemarkitektur. Han definerer til enhver tid hvilken teknologi vi benytter for å utvikle de beste og mest driftssikre løsningene. Runar er daglig leder i Dyplink, men fungerer som prosjektleder og systemutvikler og -arkitekt.

Haakon
Reiss-Jacobsen

SYSTEMUTVIKLER

Haakon er utdannet programvareutvikler ved NTNU. Han brenner for å utvikle tjenester som virkelig setter sluttbrukeren i fokus. Haakon er en eksepsjonell utvikler og setter seg gjerne inn i hele problemstillingen til kunden før selve utviklingen starter.

Carlos
Abrante

SYSTEMINGENIØR

Carlos har et talent for å ta i bruk ny teknologi på innovative og kreative måter. Han er systemingeniør og har ansvaret for serverparken vår i sky, men bidrar også på alt fra 3D-printing til droneflyving. Han har 30 års erfaring med innovasjon og IT.

Alltid tid til en kaffekopp!

Ønsker du å lufte idéer eller samarbeid?
Er du kunde, student eller bare interessert i å snakke med oss?

Kom gjerne innom oss i Lindbergbakken, og hør om det er noe vi kan bistå med.